Kloakering i Hjørring og hele Nordjylland

Arbejdet med kloakering kræver autorisation, og hos Skjoldager Dræn- & Entreprenørforretning ApS er vi autoriseret kloakmester.

Det betyder, at vi kan tilbyde alt fra kloakering og nyanlæg af kloak til TV-inspektion og service af alle typer kloakeringsløsninger for både private, erhverv og det offentlige i områder i Nordjylland.

Hvilke typer kloakering?

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring inden for kloakering, og derfor kan vi tilbyde løsninger inden for blandt andet:

Nyanlæg af kloak, minirenseanlæg, udbedring af rotteskader, omfangsdræn, nedsivningsanlæg, alt i trykledninger, nedsivning af regnvand og TV-inspektion af kloakker

Vi kan installere godkendte nedsivningsanlæg og minirenseanlæg samt udføre kloakarbejde og kloakering for private, kommuner, virksomheder, forsikringsselskaber, campingpladser, håndværkere, byggefirmaer, boligforeninger, landbrug og mange flere. Vi klarer også alt arbejde i forbindelse med ansøgninger og tilladelser fra kommunen.

Vi står også gerne for nedbrydning!

Kontakt os for kloakering

Udover selve arbejdet med kloakering tilbyder vi også salg af kloakrør, brønde og fittings, hvis du selv kender nogen, som kan stå for installationen eller udskiftningen.

Ring til os på tlf. 98 97 16 07 eller 40 45 46 15 for yderligere information om kloakering i Nordjylland. Vi giver gerne et uforplitgende tilbud på din opgave.